+31 (0)578 614 348 |
|

Compleet ingerichte huurtent

Onbezorgd genieten!

Vanaf het seizoen 2016 biedt Recreatiepark De Veldkamp de mogelijkheid om te kamperen in een compleet ingerichte tent. Heerlijk onbezorgd aankomen en alles staat voor u klaar. We hebben de beschikking over 6 tenten, die gezellig op een veld bij elkaar staan. Ideaal voor (familie-)groepen of gezinnen met kinderen. Het sanitair gebouw is dichtbij.

Een luxe kampeergevoel

Kamperen in een goede degelijke basic tent is weer helemaal van deze tijd. Wel het kampeergevoel, maar ook kunnen genieten van de luxe.

Zo slaapt u op echte bedden en kunt u koken in uw eigen keuken, waar u de beschikking heeft over een koelbox, skotelbraai en een complete inventaris. Het enige dat u zelf nog mee dient te nemen is uw eigen beddengoed: slaapzak/dekbed, kussen en linnengoed. Maar ook dit kunt u bij ons huren.

Luxe-arrangement

Boekt u bij ons een het Luxe-arrangement voor een weekend of een week, dan ontvangt u iedere dag verse broodjes met de krant en krijgt u twee fietsen van ons te leen inclusief een fietsroute door de mooiste natuur van Epe.

Ervaar het échte buitenleven

Wat het kameergevoel écht compleet zou kunnen maken is koken op een Skotelbraai. Heerlijk buiten je potje eten koken. Bij het Boshuis kunt u een Skotelbraai huren, inclusief een paella-pan. Daar krijgt u een aantal makkelijk te maken recepten bij.

De prachtige Veluwe

Voelen dat je deel uitmaakt van de natuur. Opstaan en de vogels horen zingen, geritsel van de eekhoorn die nieuwsgierig even komt kijken, de zonnestraal die naar binnen gluurt door het tentdoek heen.Vanuit het park bent u op loopafstand in de mooiste gebieden van de Veluwe. Laat u verrassen door de Tongerense heide en het Wisselse veen.

We hebben in het Boshuis mooie fiets- en wandelroutes klaarliggen en leuke ‘rugzak’-activiteiten wat een andere kijk geeft op natuur en geschikt is voor het hele gezin of voor de hele familie.

Online boeken