Maatregelen omtrent Corona virus

Laatste update: 01-04-2020, 09:32

Bij Recreatiepark de Veldkamp volgen wij de ontwikkelingen rondom het coronavirus (COVID-19) op de voet. Wij krijgen op dit moment veel vragen over de gevolgen voor reeds geboekte vakanties, wij delen uw zorgen. Hieronder leest u over de manier waarop wij omgaan met de uitbraak van het virus.

Wat doen wij om uw veiligheid te waarborgen?
✓ Buiten uw gezinsleden is het niet toegestaan meer dan drie bezoekers in en om uw recreatiewoning te ontvangen, conform de richtlijnen RIVM;
✓ Uw accommodatie wordt met extra zorg gereinigd voor- en na uw verblijf;
✓ Het linnengoed wordt door onze partners gereinigd op een temperatuur boven de 60 graden, waardoor het virus niet kan overleven;
✓ Onze openbare ruimtes worden vaker schoongemaakt;
✓ Bij uw in- en uitcheck wordt waar nodig gevraagd om een betaling per pin, persoonlijk contact wordt zoveel mogelijk vermeden.

Blijf op de hoogte
Op de website van het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM) vindt u de meest actuele informatie over het nieuwe coronavirus (COVID-19). Wij houden de berichtgeving nauwlettend in de gaten en zullen waar nodig reageren op updates.

Kan ik nog op vakantie?
Dat kan zeker. De veluwe geldt vooralsnog niet als een gebied waar bijzondere veiligheidsrisico’s gelden. Conform de richtlijnen van het RIVM nemen wij alle benodigde maatregelen die uw goede gezondheid beschermen, risico’s vermijden en u ontzorgen. We hopen dat u daardoor van een fijne vakantie bij de Veldkamp zult genieten.

Uw vakantie boeken, wijzigen of annuleren
Wenst u een verblijf te reserveren? Dan verwijzen wij graag naar onze zoek&boek. Daar vindt u onze actuele beschkbaarheid en prijzen. Mocht u uw vakantie willen wijzigen of annuleren, dan verwijzen wij u graag naar de algemene voorwaarden die van toepassing zijn op uw verblijf.

Heeft u vragen?
Neemt u dan vooral contact met ons op. Wij staan u vanzelfsprekend graag te woord. Vooralsnog is onze receptie conform standaard openingstijden geopend.