Over ons

Recreëren voor jong en oud, genieten en tot rust komen op de Veluwe. Wij beschikken over alle faciliteiten, waar u als gast om vraagt zijnde een hedendaags recreatiepark. De receptie in ons Boshuis is elke maandag en vrijdag op vaste tijden geopend, van 09.00 uur tot 10.30 uur en van 15.00 uur tot 17.00 uur. Tijdens het seizoen zijn wij meerdere dagen aanwezig van 09.00 uur tot 10.30 uur. Hier kunt u terecht voor vragen over onder anderen reserveringen en faciliteiten in de omgeving. Wij zijn u graag van dienst!

Bij de receptie liggen de mooiste wandel- en fietsroutes klaar. Heeft u geen fiets meegenomen dan kunt u deze bij ons huren. 

Comfortabele chalets

Geniet van heel erg veel comfort tijdens uw vakantie in een van onze ruime chalets of prachtige Tiny Houses. Wij bieden u een ruim aanbod, welke accommodatie kiest u? Bekijk onze accommodaties hier!

Ervaar het échte buitenleven

Laat u verwonderen door de natuur! Vanuit het park bent u op loopafstand in de mooiste gebieden van de Veluwe. Laat u verrassen door de Tongerense heide en het Wisselse Veen. We hebben in het Boshuis mooie fiets- en wandelroutes klaarliggen en leuke ‘rugzak’-activiteiten wat een andere kijk geeft op natuur en geschikt is voor het hele gezin of voor de hele familie.