Over ons

Recreëren voor jong en oud, genieten en tot rust komen op de Veluwe. Wij beschikken over alle faciliteiten, waar u als gast om vraagt zijnde een hedendaags recreatiepark. De receptie is van maandag tot en met zaterdag op vaste tijden geopend, van 9.00 u tot 10.30 u. Op de aankomstdagen maandag en vrijdag ook van 15.00u. tot 17.00u . Hier kunt u terecht voor vragen over onder anderen reserveringen en faciliteiten in de omgeving. Wij zijn u graag van dienst.

Bij de receptie liggen iedere morgen de ochtendkranten al voor u klaar. Ook voor de mooiste wandel- en fietsroutes kunt u hier terecht. 

Comfortabele chalets

Geniet van heel erg veel comfort tijdens uw vakantie in een van onze ruime chalets. Wij bieden u een ruim aanbod, welke accommodatie kiest u? Bekijk onze accommodaties hier!

Ervaar het échte buitenleven

Laat u verwonderen door de natuur! Vanuit het park bent u op loopafstand in de mooiste gebieden van de Veluwe. Laat u verrassen door de Tongerense heide en het Wisselse Veen. We hebben in het Boshuis mooie fiets- en wandelroutes klaarliggen en leuke ‘rugzak’-activiteiten wat een andere kijk geeft op natuur en geschikt is voor het hele gezin of voor de hele familie.