+31 (0)578 614 348 |
|

Over ons

Recreëren voor jong en oud, genieten en tot rust komen op de Veluwe. Wij beschikken over alle faciliteiten, waar u als gast om vraagt zijnde een hedendaags recreatiepark. De receptie is van maandag tot en met zaterdag op vaste tijden geopend, van 9.00 u tot 10.30 u. Op de aankomstdagen maandag en vrijdag ook van 15.00u. tot 17.00u . Hier kunt u terecht voor vragen over onder anderen reserveringen en faciliteiten in de omgeving. Wij zijn u graag van dienst.

Bij de receptie liggen iedere morgen de ochtendkranten al voor u klaar. Ook voor de mooiste wandel- en fietsroutes kunt u hier terecht. 

Comfortabele chalets

Geniet van heel erg veel comfort tijdens uw vakantie in een van onze ruime chalets. Wij bieden u een ruim aanbod, welke accommodatie kiest u?

 

Compleet ingerichte huurtenten

 

Ook in het seizoen 2019 bieden wij de mogelijkheid om te kamperen in een compleet ingerichte tent. Heerlijk onbezorgd aankomen en alles staat voor u klaar. We hebben de beschikking over 6 tenten, die gezellig op een veld bij elkaar staan. Ideaal voor (familie-)groepen of gezinnen met kinderen.

 

Ervaar het échte buitenleven

Laat u verwonderen door de natuur! Vanuit het park bent u op loopafstand in de mooiste gebieden van de Veluwe. Laat u verrassen door de Tongerense heide en het Wisselse Veen. We hebben in het Boshuis mooie fiets- en wandelroutes klaarliggen en leuke ‘rugzak’-activiteiten wat een andere kijk geeft op natuur en geschikt is voor het hele gezin of voor de hele familie.