+31 (0)578 614 348 |
|
Terug naar overzicht

Compleet ingerichte huurtent

Onbezorgd genieten!

Recreatiepark De Veldkamp biedt je de mogelijkheid om te kamperen in een compleet ingerichte tent. Heerlijk onbezorgd aankomen en alles staat voor je klaar. We hebben de beschikking over 6 tenten, die gezellig op een veld bij elkaar staan. Ideaal voor (familie-)groepen of gezinnen met kinderen. Het sanitair gebouw is dichtbij.

Een luxe kampeergevoel

Kamperen in een goede degelijke basic tent is weer helemaal van deze tijd. Wel het kampeergevoel, maar ook kunnen genieten van de luxe.

Zo slaap je op echte bedden en kun je koken in je eigen keuken, waar je de beschikking hebt over een koelbox, skotelbraai en een complete inventaris. Het enige dat je zelf nog mee dient te nemen is je eigen beddengoed: slaapzak/dekbed, kussen en linnengoed. Maar ook dit kun je bij ons huren.

Ervaar het échte buitenleven

Wat het kameergevoel écht compleet zou kunnen maken is koken op een Skotelbraai. Heerlijk buiten je potje eten koken. Bij het Boshuis kun je een Skotelbraai huren, inclusief een paella-pan. Daar krijg je een aantal makkelijk te maken recepten bij.

Tarieven ingerichte huurtent

Bekijk hier de virtuele tour

Prijs & beschikbaarheid