+31 (0)578 614 348 |
|

Kamperen

Recreëren voor jong en oud is ons motto, genieten en tot rust komen op de Veluwe. Recreatiepark De Veldkamp beschikt over alle faciliteiten, waar u als gast om vraagt zijnde een hedendaags recreatiepark. De receptie is dagelijks op vaste tijden geopend, van 9.00 u tot 10.30 u (zondag gehele dag gesloten) Hier kunt u terecht voor vragen over onder anderen reserveringen en faciliteiten in de omgeving. Wij zijn u graag van dienst.

Bij de receptie liggen iedere morgen de ochtendkranten al voor u klaar. Ook voor de mooiste wandel- en fietsroutes kunt u hier terecht.
Ruime, en vooral schone sanitaire voorzieningen, wascabines, babyruimte, gezinsdouches en een wasserette.

Voor de kinderen is er een verwarmd openlucht zwembad (maximaal 70 cm diep) met een glijbaantje en een apart verwarmd zwembadje voor de allerkleinsten. En indien het onverhoopt eens wat slechter weer mocht zijn beschikken wij over een recreatiezaal voor de kinderen, in het hoofdseizoen.

Compleet ingerichte tent te huur bij Recreatiepark de Veldkamp

Op Recreatiepark de Veldkamp heb je ook de mogelijkheid om te kamperen in een compleet ingerichte tent. Heerlijk onbezorgd aankomen en alles staat voor je klaar. We hebben de beschikking over 6 tenten, die gezellig op een veld bij elkaar staan. Ideaal voor (familie-)groepen of gezinnen met kinderen. Het sanitair gebouw is dichtbij.

Bekijk hier de tarieven

Beleef het échte kamperen

Kamperen in een goede, degelijke basic tent is weer helemaal van deze tijd. Wel het kampeergevoel, maar ook kunnen genieten van de luxe. Zo slaap je op echte bedden en kun je koken in je eigen keuken, waar je de beschikking hebt over een koelbox, skotelbraai en een complete inventaris. Het enige dat je zelf nog mee dient te nemen is je eigen beddengoed: slaapzak/dekbed, kussen en linnengoed. Maar ook dit kun je bij ons huren.

 

Ervaar het échte buitenleven

Wat het kameergevoel écht compleet zou kunnen maken is koken op een Skotelbraai. Heerlijk buiten je potje eten koken. Bij het Boshuis kun je een Skotelbraai huren, inclusief een paella-pan. Daar krijg je u een aantal makkelijk te maken recepten bij. Laat je verwonderen door de natuur: Voelen dat je deel uitmaakt van de natuur. Opstaan en de vogels horen zingen, geritsel van de eekhoorn die nieuwsgierig even komt kijken, de zonnestraal die naar binnen gluurt door het tentdoek heen.

Vanuit het park ben je op loopafstand in de mooiste gebieden van de Veluwe. Laat je verrassen door de Tongerense heide en het Wisselse veen. We hebben in het Boshuis mooie fiets- en wandelroutes klaarliggen en leuke ‘rugzak’-activiteiten wat een andere kijk geeft op natuur en geschikt is voor het hele gezin of voor de hele familie.