Kamperen bij de Veldkamp; midden in de natuur!

Recreëren voor jong en oud is ons motto, genieten en tot rust komen op de Veluwe. Recreatiepark De Veldkamp beschikt over alle faciliteiten, waar u als gast om vraagt zijnde een hedendaags recreatiepark. De receptie is dagelijks op vaste tijden geopend, van 9.00 u tot 10.30 u (zondag gehele dag gesloten) Hier kunt u terecht voor vragen over onder anderen reserveringen en faciliteiten in de omgeving. Wij zijn u graag van dienst.

Bij de receptie liggen iedere morgen de ochtendkranten al voor u klaar. Ook voor de mooiste wandel- en fietsroutes kunt u hier terecht.
Ruime, en vooral schone sanitaire voorzieningen, wascabines, babyruimte, gezinsdouches en een wasserette.

Voor de kinderen is er een verwarmd openlucht zwembad (maximaal 50 cm diep) met een glijbaantje en een apart verwarmd zwembadje voor de allerkleinsten. En indien het onverhoopt eens wat slechter weer mocht zijn beschikken wij over een recreatiezaal voor de kinderen, in het hoofdseizoen.

 

Beleef het kamperen middenin de natuur!

Kamperen in een goede, degelijke basic tent is weer helemaal van deze tijd. Wel het kampeergevoel, maar ook kunnen genieten van de luxe, dat is het nieuwe kamperen. Skotelbraai en een complete inventaris is bij ons te huur. Het enige dat je zelf nog mee dient te nemen is je eigen beddengoed: slaapzak/dekbed, kussen en linnengoed, echter kun je zelfs deze items bij ons huren. Zo kunt u met uw eigen tent écht onbezorgd op vakantie!

Ervaar het échte buitenleven

Wat het kameergevoel écht compleet zou kunnen maken is koken op een Skotelbraai. Heerlijk buiten je potje eten koken. Bij het Boshuis kun je een Skotelbraai huren, inclusief een paella-pan. Daar krijg je u een aantal makkelijk te maken recepten bij. Laat je verwonderen door de natuur: Voelen dat je deel uitmaakt van de natuur. Opstaan en de vogels horen zingen, geritsel van de eekhoorn die nieuwsgierig even komt kijken, de zonnestraal die naar binnen gluurt door het tentdoek heen.

Vanuit het park ben je op loopafstand in de mooiste gebieden van de Veluwe. Laat je verrassen door de Tongerense heide en het Wisselse veen. We hebben in het Boshuis mooie fiets- en wandelroutes klaarliggen en leuke ‘rugzak’-activiteiten wat een andere kijk geeft op natuur en geschikt is voor het hele gezin of voor de hele familie.

Kom kamperen
 

Onze arrangementen

Genieten bij de Veldkamp; een hele maand lang! Bekijk hier onze kampeerarrangementen.

Er zijn geen arrangementen op dit moment