+31 (0)578 614 348 |
|

Kamperen

Recreëren voor jong en oud is ons motto, genieten en tot rust komen op de Veluwe. Recreatiepark De Veldkamp beschikt over alle faciliteiten, waar u als gast om vraagt zijnde een hedendaags recreatiepark. De receptie is dagelijks op vaste tijden geopend, van 9.00 u tot 10.30 u (zondag gehele dag gesloten) Hier kunt u terecht voor vragen over onder anderen reserveringen en faciliteiten in de omgeving. Wij zijn u graag van dienst.

Bij de receptie liggen iedere morgen de ochtendkranten al voor u klaar. Ook voor de mooiste wandel- en fietsroutes kunt u hier terecht.
Ruime, en vooral schone sanitaire voorzieningen, wascabines, babyruimte, gezinsdouches en een wasserette.

Voor de kinderen is er een verwarmd openlucht zwembad (maximaal 70 cm diep) met een glijbaantje en een apart verwarmd zwembadje voor de allerkleinsten. En indien het onverhoopt eens wat slechter weer mocht zijn beschikken wij over een recreatiezaal voor de kinderen, in het hoofdseizoen.

Compleet ingerichte tent te huur bij Recreatiepark de Veldkamp

Vanaf het seizoen 2016 biedt Recreatiepark De Veldkamp de mogelijkheid om te kamperen in een compleet ingerichte tent. Heerlijk onbezorgd aankomen en alles staat voor u klaar. We hebben de beschikking over 6 tenten, die gezellig op een veld bij elkaar staan. Ideaal voor (familie-)groepen of gezinnen met kinderen. Het sanitair gebouw is dichtbij.

Bekijk hier de tarieven

Beleef het échte kamperen

Kamperen in een goede, degelijke basic tent is weer helemaal van deze tijd. Wel het kampeergevoel, maar ook kunnen genieten van de luxe. Zo slaapt u op echte bedden en kunt u koken in uw eigen keuken, waar u de beschikking heeft over een koelbox, skotelbraai en een complete inventaris. Het enige dat u zelf nog mee dient te nemen is uw eigen beddengoed: slaapzak/dekbed, kussen en linnengoed.Maar ook dit kunt u bij ons huren.

**)Boekt u bij ons een de Luxe-arrangement voor een weekend of een week, dan ontvangt u iedere dag verse broodjes met de krant en krijgt u twee fietsen van ons te leen inclusief een fietsroute door de mooiste natuur van Epe.

Ervaar het échte buitenleven

Wat het kameergevoel écht compleet zou kunnen maken is koken op een Skotelbraai. Heerlijk buiten je potje eten koken. Bij het Boshuis kunt u een Skotelbraai huren, inclusief een paella-pan. Daar krijgt u een aantal makkelijk te maken recepten bij. Laat u verwonderen door de natuur: Voelen dat je deel uitmaakt van de natuur. Opstaan en de vogels horen zingen, geritsel van de eekhoorn die nieuwsgierig even komt kijken, de zonnestraal die naar binnen gluurt door het tentdoek heen.

Vanuit het park bent u op loopafstand in de mooiste gebieden van de Veluwe. Laat u verrassen door de Tongerense heide en het Wisselse veen. We hebben in het Boshuis mooie fiets- en wandelroutes klaarliggen en leuke ‘rugzak’-activiteiten wat een andere kijk geeft op natuur en geschikt is voor het hele gezin of voor de hele familie.